Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Computers met Windows XP kunnen door een recente update van Microsoft niet inloggen op verschillende applicaties van Softwear.

Bel uw hardwareleverancier of neem contact op met onze sales afdeling op maandag voor een oplossing.

Search

Welkom bij de servicedesk van Softwear.
In deze Wiki bevinden zich handleidingen en diverse instructies om zo snel als mogelijk het juiste antwoord op de vraag te vinden.

Om sneller de juiste informatie te vinden, adviseren we de zoekfunctie te gebruiken.

Supporttools

Teamviewer starten

Niet gelukt?

Kassavragen:

werkdagen 9:00-18:30 uur
donderdag- en vrijdagavond tot 21:00 uur
zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur
zondag van 12:00 tot 17:00 uur

E-mail: help@softwear.nl

-= snelstart kassa =-

-= handleiding kassa =-

Retailvragen:

werkdagen 9.00-17.30 uur

E-mail: help@softwear.nl

Wholesalevragen:

werkdagen 9.00-17.30 uur

E-mail: help@softwear.nl

Denkt u dat er een storing is? Controleer het hier: http://www.softwear.nl/app-status