Aanpassen accountnaam

Om in te kunnen loggen op onze nieuw servers, dient het inlogicoontje aangepast te worden. Dit werkt als volgt op een Windows-computer:

1. Klik met de rechtermuisknop op het inlogicoontje en kies daarna voor de optie Bewerken of Edit.
  2. Pas in het volgende scherm de Gebruikersnaam aan door er @softwearasp aan toe te voegen en kies daarna voor Opslaan of Save.
    Sluit daarna dit venster via het rode kruisje en dubbelklik daarna op dit icoontje om in te loggen in Softwear.

3. Certificaatmeldingen voorkomen d.m.v. instelling via Geavanceerd aan te passen naar "Verbinding maken niet waarschuwen".

4. Er verschijnt een nieuw inlogvenster, maar het gebruikelijke wachtwoord kan ingevoerd worden.

5. Vervolgens verschijnt wederom een nieuw venster. Kies hier voor de knop Softwear om het Softwear-pakket te starten.
    Dit venster verschijnt ook weer als het programma beëindigd wordt via Alt+X (of via het menu Softwear-Exit).
    Kies dan voor de knop Logoff om af te melden van de server.

Let op: indien onder het account meerdere installaties vallen, kan op het externe bureaublad Verkenner worden gestart d.m.v. de Windows-knop + E (toets). (Voor Mac is het Cmd+E)
Vervolgens kan de gewenste omgeving gekozen worden. Klik hier op het Softwear-icoontje binnen die juiste map.