Softwear starten - Windows 7

Om Softwear te starten is het handig een icoon op het bureaublad te hebben, die dan eenvoudig aangeklikt kan worden om Softwear te starten.

Dit icoon aanmaken gaat als volgt:

• Klik op het Windows-logo links onderin het scherm (voorheen de Startknop)

• Typ in de zoekbalk het woord mstsc en druk op Enter
  • Vul bij Computer het adres in van de server waarmee verbinding moet worden gemaakt.
    Dit kan zijn:
    1 ) bono.softwear.nl : volstaat bijna in alle gevallen
    2 ) bonoc.softwear.nl : Als er een Citizen-labelprinter gebruikt gaat worden

Klik links onderin op Opties

• Softwear heeft een gebruikersnaam en wachtwoord aangeleverd. Vul deze in.
    Mocht deze niet bekend zijn, stuur dan een e-mail naar retail@softwear.nl
    Let op! Om misbruik te voorkomen is het belangrijk dat deze e-mail gestuurd wordt vanaf een e-mailadres dat bij Softwear bekend is.
    De gebruikersnaam moet worden voorzien van @softwearasp

• Klik op het tabblad Lokale bronnen.
    Kies bij Toetsenbord voor Op de externe computer.
    Inden een barcodescanner gebruikt wordt, kan Op deze computer gekozen worden.

• Ga naar tabblad Algemeen en kies voor Opslaan als...

• Noem het bestand Softwear en sla het op op het bureaublad.

• Sluit het scherm door op het kruisje te klikken.

• Dubbelklik op het zojuist aangemaakte Softwear-icoontje op het bureaublad.

• Zet een vinkje bij Mij niet meer vragen voor verbindingen met deze computer en klik op Verbinden.
    De verbinding met de Softwear-server wordt gestart.

• Voer het wachtwoord in en klik op OK.

Er kan nu gewerkt worden in Softwear.